Shop

Välkommen till Kampi Ya Motos Barns webshop! Här kan du hitta fina presenter till nära och kära, och kanske till dig själv! Allt säljes till förmån för barnhemmet Phyllis Memorial i Kenya. För beställning, följ instruktionerna nedan. Tänk på att du kan undvika portokostnader om du bor i närheten av Malmö och kan hämta produkten själv.

Frågor? Maila shop(at)kampiyamotosbarn.se.

Kalender 2021

Kampi Ya Motos barns kalender för 2021 är nu här och är finare än någonsin! Det är en väggkalender, med måttet A3 som uppfälld, med fina bilder och information från barnhemmet. Varför inte ge bort en i present? Är du nyfiken på hur kalendern ser ut kan du se halva kalendern genom att klicka här.

Kalendern kan beställas genom att maila shop(at)kampiyamotosbarn.se. Priset är 140 per kalender och alla pengar går till barnhemmet (förutom kostnaden för porto). Skriv namn, adress och antal kalendrar i mailet. Pengarna sätts in på Kampi Ya Motos Barns plusgirokonto 90 01 18-1 eller genom att Swisha till 9001181. Märk bidraget ”Kalender” och glöm inte skriva ditt namn! När din betalning är registrerad skickas kalendern inom några dagar.

Kalender 2021

Kalender 2021