Skänk gåvobevis

Genom att ge ett gåvobevis i förslagsvis present eller julklapp är du med och säkrar ett eller flera barns uppväxt. Din gåva bidrar till att föräldralösa barn får ett varmt hem, kläder, mat och en utbildning. En av de finaste presenterna man kan ge!

Varje krona gör skillnad

Tack för att du vill stödja Kampi ya Motos barn och säkra ett eller flera barns framtid! Vi är en helt ideell förening där våra enda administrativa utgifter är följande: svensk  insamlingskontrolls årsavgift, autogirots kostnader och kostnaden för en auktoriserad revisor. Alla pengar som skänks används för att säkra framtiden för barnen på barnhemmet och skolan Phyllis Memorial i Kenya.

Det är föreningen Kampi Ya Motos Barn som ansvarar för plusgirokontot 90 01 18-1 som är godkänt av Svensk Insamlingskontroll. Det är en trygghet för våra givare att Svensk Insamlingskontroll ställer höga krav på 90-kontoinnehavare och att vår förening blir granskad av Svensk Insamlingskontroll en gång om året.

Så här skänker du ett gåvobevis

Swisha din gåva till 9001181 eller sätt in din gåva på vårt plusgirokonto 90 01 18-1, märk ditt bidrag med ”gåvobevis” samt ditt namn. Mejla oss kontaktuppgifter till mottagaren, samt om du vill ha med en personlig hälsning. Mejlet ska skickas till kassor@kampiyamotosbarn.se. Du kan välja att få gåvobrevet digitalt och skriva ut själv eller att vi skickar det till dig (portokostnad tillkommer). Du väljer själv vilken summa ditt gåvobevis är värt, minst 100kr.

Ge en minnesgåva

Att ge en minnesgåva är ett fint sätt att hedra minnet av någon som stått dig nära. Minnesgåvan bidrar till att föräldralösa barn får ett varmt hem, kläder, mat och en utbildning. Välj hur du vill föra över pengarna, via swish till 9001181 eller till vårt plusgiro 90 01 18-1. Märk överföringen ”Minnesgåva till minne av Namn”. Mejla oss kontaktuppgifter till mottagaren, antingen anhörig eller begravningsbyrå, samt om du vill ha med en personlig hälsning. Mejlet ska skickas till kassor@kampiyamotosbarn.se.