Stöd barnhemmet

När du skänker pengar till barnhemmet är du med och säkrar ett eller flera barns uppväxt. Det finns många sätt att stödja barnhemmet. Nedan kommer information om olika alternativ.

Autogiro

Kampi Ya Motos Barn är anslutet till autogiro. Ladda ner blanketten och skicka in idag!

Autogiro är det enklaste sättet att stödja Kampi Ya Motos Barn på. Efter att ha fyllt i blanketten och skickat in den dras automatiskt en summa från ditt konto sista dagen i varje månad. Du väljer själv hur stor summa du vill bidra med (dock lägst 50 kr).

Blanketten hittar du här. Skicka in sida 1 och spara sida 2 och 3. Det går även bra att maila en inscannad blankett till autogiro(at)kampiyamotosbarn.se.

Vill du ändra beloppet du skänker eller har andra frågor? Maila autogiro(at)kampiyamotosbarn.se .

PS. Du vet väl om att du också kan swisha ditt bidrag till oss på nummer 9001181.

Skattereduktion för gåvor

Sedan 4 januari 2024 är Kampi Ya Motos Barn en godkänd gåvomottagare vilket innebär att du som skänker gåvor till oss kan få skattereduktion.

  • Du måste ge minst 200 kronor till samma gåvomottagare vid ett och samma tillfälle (så kallat gåvotillfälle).
  • Skattereduktionen är 25 procent av gåvobeloppet.
  • Du kan få skattereduktion med högst 3 000 kronor. Det motsvarar gåvor på totalt 12 000 kronor per år.
  • Har du gett gåvor för mindre än 2 000 kronor på ett år får du ingen
    skattereduktion.


Fullständiga villkor för att få skattereduktion för din gåva finns att läsa om på Skatteverkets webbsida Skattereduktion för gåvor.

För att vi ska kunna lämna kontrolluppgifter till Skatteverket för de gåvor du har skänkt behöver vi ditt personnummer. Om du inte har lämnat ditt personnummer till oss är du välkommen att göra det via formuläret nedan, eller genom att skicka post till oss, se adress på sidan kontakt. Är du ansluten till vårt autogiro så har vi redan ditt personnummer.

För skattereduktion behöver vi ditt personnummer. Om du redan gett oss det vid ett annat tillfälle behöver du inte skicka det igen.
Om du vill meddela oss någonting, tex att du vill ändra autogirobelopp kan du göra det här.

Länk till information om skattereduktion för gåvor

Gåvobevis

Om du vill skänka ett gåvobevis kan du Swisha din gåva till 9001181 eller sätta in din gåva på vårt plusgirokonto 90 01 18-1, märk ditt bidrag med ”gåvobevis” samt ditt namn. Mejla oss kontaktuppgifter till mottagaren, samt om du vill ha med en personlig hälsning. Mejlet ska skickas till kassor@kampiyamotosbarn.se. Du kan välja att få gåvobrevet digitalt och skriva ut själv, eller att vi skickar det till dig (portokostnad tillkommer). Du väljer själv vilken summa ditt gåvobevis är värt, men minst 100kr.

Minnesgåva

Att ge en minnesgåva är ett fint sätt att hedra minnet av någon som stått dig nära. Minnesgåvan bidrar till att föräldralösa barn får ett varmt hem, kläder, mat och en utbildning. Välj hur du vill föra över pengarna, via swish till 9001181 eller till vårt plusgiro 90 01 18-1. Märk överföringen ”Minnesgåva till minne av Namn”. Mejla oss kontaktuppgifter till mottagaren, antingen anhörig eller begravningsbyrå, samt om du vill ha med en personlig hälsning. Mejlet ska skickas till kassor@kampiyamotosbarn.se.